keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Viimeaikoina..

Eipä pitkään aikaan tullu tänne kirjoiteltua. Johtuisikohan siitö että hukkasin kameramme ja en ole jaksanut tietsikkaa aukaista.

Latasin juuri puhelimeeni bloggerin joten tulisikohan enemmän postauksia vaikka edes pieniä? Kun tämä vaikuttaa olevan tosi kätsy juttu..

Nykyään on tosin se kamera hukassa joten puhelimella kuvat ja silleen. Vähän ärsyttävää kun haluaisin noin viikon parin päästä tekemään uuden bannerin koska pakko muuttaa nimi monikkoon.

Enään viikko niin meille muuttaa Pepposen kaveriksi pieni kluppa uros. Tämä poikue on luovutus iässä maanantaina 13.4. Mutta ajattelimme ettei meidän kannata sievistä asti lähtemään hakemaan kun 18.4. tämän pojjaan kasvattaja tulee liminkaan näyttelyyn niin sieltä sitten lähtee poika mukaan:) Ketäs muuten liminkaan on tulossa?

Mulla on ristiriitaisia tunteita sen kanssa että menenkös sunnuntaina sinne osjh : n teemailtaan mutta varmaan kyllä. Sen jälkeen me alamme aikalailla heti valmistautumaan lauantaina 18.4. oleviin näyttelyihin. Sieltä lähtee mukaan meidän pikkuinen mukaan. Totuttelu uuteen kaniin alkaa taas. Jos jotkut ajattelee että jääkö Pepsi vähemmälle huomiolle niin ei jää! Mä haluan että jokainen mulle tuleva kani saa sen verran huomiota kun se yksilö juuri tarvii ja kun halua on hoitaa kaneja niin kyllä onnistuu!

Pepsille kuuluu hyvää ja hyppii tuossa ihanan isoja iloloikkia. Pepsi on nyt saanut omena puuta naapurista kun rusakot oli sen syönyt niin naapurit päättivät pistää puun maan tasalle ja antaa pepposelle loppuja mitä ei ollut rusakot vielä syönyt.

Pääsiäisloma meillä/mulla alkoi jo tiistaina kesken koulupäivän mutta vain melkein 40°c asteen kuumessa. Sitä kesti torstaihin asti kunnon kuumetta joten äitini joutui hoitamaan Pepsin koska en ite pystynyt mutta Pepsin onneksi sai se olla vapaana päivät kokonaan. Kun mä parannuin Pepsi sai kunnolla huomiota ja sai tehdä muutamia pikku temppuja. Tämä viikko meni rapsutuksilla ja isoilla ja pienillä iloloikilla myös temppuja teimme. Pihalla on ollut ihania ilmoja pitkin viikkoa paitsi tänään mutta ei olla Pepposen kanssa jonkun takia pariin viikkoon pihalla käyty. Huomenna sitten.

Tuntui vielä vähän aikaa sitten että kyllä ne kesäilmat tännekkin tulee mutta eipä tunnu enää tuon rännän satamisen jälkeen.

Huomenna lähtee varmaan tilaukset oxbown pelletistä ja genesiksestä jonnekkin eläintarvike nettikauppaan.

Eiköhän tässä ole riittävästi meidän viimeaikoista. Tosiaan kuvia ei tule paljoa hyvä laatuisia ainakaan ennen kun kamera löytyy.

Yritän postailla nyt enemmän kun tää bloggeri on puhelimessa.

Ketkä on tulossa tuonne osjh : n teemailtapäivään tai liminkaan näyttelyihin viikon päästä?

Tossa on kuva Pepsin haluisuudesta omppupuuhun. Seon hirveä. Tiedän kuvan laatu on mitä on mutta tiedätte kyllä :D

2 kommenttia:

  1. Me ollaan tulossa ainakin sekä teemailtapäivään että näyttelyihin.:) Onko tuleva kani kenties Mitja'sLeone-kanilasta? Cindyliini on sieltä kotoisin...:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Mäen tiiä yhtään mikä meijän poitsun "virallinen" nimi on mutta tulee satu hirvoselta. Kun tämä kasvattaja tuolta suomen kani yhdistyksen sivuilta löydettiin.

      Poista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)