lauantai 18. huhtikuuta 2015

Limika 18.4.

Tänään aamulla herättiin 7.00 ja alettiin tekemään lähtöä liminkaan pet näyttelyihin. Pepsillä meni TOSI hyvin mielestäni. Kuulemma hyvät lihakset että oikein sportti pupu :D

Arvostelukaavake näyttää tältä:

Yleiskunto: 29/30 Sopusuhtainen. Hyvin lihaksia.
Turkki: 18,5 / 20 ei takkuja ja ihan hyvässä kunnossa.
Korvat: 5/5 OK
Silmät: 5/5 Puhtaat.
Kynnet: 5/5 OK
Tassut: 4,5/5 Hieman värjäytymää
Häntä: 5/5 OK
Hampaat: 5/5 Hyvät
Käsiteltävyys: 17/20 Vaatii harjoittelua mutta antaa kääntää
Yhteensä : 94/100

Jouduin lähtemään jo yhden aikaan näyttelyistä koska isäni soitti että Aapolla vuotaa verta mahasta. Tottahan se oli siellä oli kunnon haava. Suuntasimme äitini kanssa kaupungin eläinlääkäriin ja isäni Aapon kanssa. Aapolla on sydänvika joten lääkärit eivät halunneet nukuttaa ja laittaa tikkejä joten kipulääkettä ja suihkuttelua niin kyllä se siitä.

Kuulin iloisia uutisia noin 30min sitten Sandralta eli Pepsin kasvattajalta. Pepsi voitti avoimet urokset, Sai kunniamaininnan yleiskunnosta ja oli näyttelyn neljäs. Kun kuulin niin tulin hirveän iloiseksi. Hieno pupu mulla :3

Näyttelystä ostin kaksi heinä porkkanaa ja kaksi pajupalloa  ja juomapullon ja heinäpallon


Tosiaan Vauhti lähti mukaan. Se tuntui jotenkin pieneltä niinhänse onkin. Vaikutti mukavalta pupuselta. Näyttelypaikalla pidin sitä vähän aikaa sylissä kun odottelin että äitini hakee kuljetusboxin autosta. Ihastuin tähän kaniin ensisilmäyksellä niinkuin Pepsiinkin kun sen kuvan facebookissa näin. En oikeen osaa tällä hetkellä kuvailla tätä kania kun sanalla 'arka' koska olemme olleet noin 2h jo kotona eikä vieläkään boxista ulos häkkiin ole tullut. Oli se muutaman papanan tonne boxiin heittänyt ja pesi itseään mutta eipä muuta. Joskos se jossain vaiheessa iltaa tuolta ulos tulisi.


Uuden bannerin teen jossain vaiheessa. Ja muokkaan nimeä ja teen Vauhdille oman sivun tämän postauksen teon jälkeen joten käykääs kurkkaamassa se jos kiinnostaa :)

Pepsi on tosi iloinen. Kuoputti mun paitaa kun haisi toiselle kanille. Muutenkin kehrää kokoajan mun jaloissa ja sylissä jos johonkin istahdan.

mutta Pepsillä meni hyvin ja olen iloinen hänen suorituksestaan.

Tänä iltana ehkä vielä jotain postausta. Sen näkee sitten. Viimestään huomenna tulee jonkunlainen postaus. Mutta nyt alan tekemään Vauhdille omaa sivua.

1 kommentti:

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)