perjantai 15. toukokuuta 2015

Punkki, oppimista ja tuhoamista

Hui onpas viimeisimmästä postauksesta kulunut jo paljon aikaa. Nyt kuitenkin päivittelyä miten meidän eläintarha voi.

Uunolta löytyi eilen aamuna punkki päästä. Hoksasimme sen naapurin pihalla jossa justiinsa kerrottiin että niiden koirilta oli löytynyt punkkeja. Onneksi niillä oli punkki pihdit niin saatii äkkiä pois. Punkki oli iso eli oli kerennyt jo aika mukavasti verta imeä. Luojan kiitos muilla ei ollut mitään, edes kaneilla.

Olen tosi iloinen että Pepsi on vihdoin oppinut luokse tulon käskystä. Meillä tämä käsky on "Pepsii" ja vihellys perään. Pepsi on myös oppinut tulemaan kehräämään jalkoihin kun haluaa leikkiä. Hyvä merkki kieltämättä niin saa ainakin ihmisen mukaan juttuihinsa :3 .

Vauhdin kanssa ollaan harjoiteltu estehyppyä. 10cm hyppii ilman mitään erikoisempia juttuja mutta 20cm ei mene vielä. Noh ei sillä kiire ole, kun ollaanhamme vain kerran harjoiteltu.

Pojat ovat tuhonneet nyt 2vk sisällä paljon. Jätin Pepsin 30min yksin mun huoneeseen oli se jotenkin päässyt ylhäällä olevaan vanhaan pesämökkiin jossa oli ruokapusseja. Siellä se ruokaa mussutti menemään. En silloin kiinnittänyt paljoa huomiota muutoin kun otin Pepsin pois . Seuraavan kerran kun vauhti oli mun huoneessa vapaana ja olin pepposen kanssa olkkarissa oli vauhti vielä sinne päässyt ja hajottanut ne ruoka pussit kirjaimellisesti kokonaan. Sen jälkeen sitten vaihdoin ne toisiin pusseihin ja eripaikkaan. Kun en kaneja kokoaikaa vahdi oli pepsi tiputtanut tämän kyseisen pesämökin alas plus päällä olevia fleesejä ym. Ja oli myös roskiksia tonkimassa. Näiden juttujen päätteeksi päätin ettei Pepsi ole minun huoneessa vapaana ilman valvontaa.

Tarvisin vielä toiselle kanille hoitajaa. En kyllä tiedä kummalle mutta katson vähän että kenen tungen ja kenelle, mutta jos vain sulla kanille hoitopaikka 5pv ks kesäkuun alulla olisi niin mukava :) ota yhteyttä pupujenelamaa@gmail.com

Totuttelu hetken rauhallisimmasta hetkestä



4 kommenttia:

  1. Moikka! Meille mahtuu hoitoon eli pistän sulle sähköpostia :)

    VastaaPoista
  2. Voi että Vauhti on aivan meidän Urhon näkönen! Jotain kaukaista sukua taitaa olla, nimittäin Urho on Santaharjun Kanilasta kuten myös vauhdin isä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha , voihan ne hyvin ollakkin ;) jotai kaukaista sukua siis. Tietenki niissä on sammaa näköä kun on kumpiki saman värisiä ja luppiksia :D

      Poista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)