torstai 30. huhtikuuta 2015

Totuttelua

Ensinnäkin toivotan kaikille hyvää vappua.

Meillä ei olla nukuttu aamu kuuden jälkeeen silmäystäkään kun Pepsi herralla alkoi olla nälkä ja jalottelun puutetta. Sitä se kritisoi kaltereiden hakkaamisella ja puremisella.

Kanit ovat totutelleet. Ensinmäinen totutus päivä meni vaiin sylissä haistellen toista. Seuraavana päivänä mentiinkin jo kylppäriin jossa saivat tutustua. Kumpikin kani tutkiskeli aluksi paikkoja . Pepsillä oli kovat aikomukset vauhtia alistaa mutta yhdessä vaiheessa päätti ottaa rennosti jolloin vauhti meni päälle ja älysi että tämä onkin mukava tyyppi ja pesi Pepsin korvat :3. Noh seuraavana tapauksena oli Pepsin 'ugug' ääntely ja alistamisen yritys vielä kovemmin. Kun oltiin siinä n.30min oltu ja alkoi Pepsi jo käydä vähän liian kuumana päätettiin lopettaa siltä päivää se hupi. Seuraavana päivänä alkoi Vauhti kritisoida Pepsiä ja puri pepusta ja jaloista jolloin päätin lopettaa tämän kokonaan. Tänään otin Pepsin syliin ja annoin Vauhdin haistella niin eiköhän suoraan hyökännyt Pepsiä päin. Mitään ei tapahtunut kun sain pepsin nopeasti otettua pois.

Vauhtihan tuli meille vain Pepsin kaveriksi mutta ei me raskita enään siitä luopua joten pidämme nämä asumisjärjestelyt näin ja kumpikin kani voi elellä omaa vauhdikasta ja rentoa elämää täällä meillä.

Sit myös haluan sanoa että Vauhtia on tosi mukava käsitellä. Ei rimpuile yhtään

Postaus kirjoitettu 30.4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)