torstai 30. huhtikuuta 2015

Kesän suunnitelmia

Elikkäs meillä ei ole kovin suuria suunnitelmia mutta kuitenkin .

Kesäloman alussa ois tarkoitus lähteä helsinkiin. Sen suhteen en tiedä että lähteekö kanit messiin mutta jos hyvät hoitajat pupusille löytyy niin mielelläni jätän Ouluun kun uskon ettemme kerkeä siellä paljoa pupusia huomioida koska päivät täynnä kaikkea ja isäni sanoi ettei siellä kaneja pidettäs vapaana niin olisi aina vain parempi jos ne saisi olla jollain hoitajalla jolla saisi olla edes jonkun aikaa vapaana. Uskon että reissusta lähtee paljon juttuja mukaan kaneille.

Olisi myös tarkoitus ostaa tai tehdä itse komposti ja kanaverkosta pihahäkki leikkimökin ympärille. Leikkimökkiin olisi tarkoitus tehdä pieni reikä josta kanit pääsevät helposti ulko häkin ulos ja sisään.

Leikkimökistä tulee niin sanottu yhden kanin kanila. Leikkimökki meillä on niin pieni että siitä riittää vain yhdelle. Sitä sitten vuorotellaan lämpiminä öinä kanien välillä.

Vihdoin sain pyörääni korin nii siinäpä sitten kulettaa kaneja jonnekkin mukavaan paikkaan pihailemaan. Ainakin testataan tätä käytäntöä.

Luin just toisesta kani blogista täällä oulussa järjestettävistä näyttelyistä kesällä 6.6. Mutta silloin ollaan just tulossa helsingistä ellen sitten saakkaan vanhenpiani lähtemään 5.6. Iltana ajamaan ouluun niin pääsisin . Tykkään ite käydä kani näyttelyissä kun siellä on aina niin rento meininki ja onhan se kanin ja omistajan yhteistä tekemistä vaikka omistaja ei sitä arvostellekkaan. Olisi kyllä mukava käydä myös testaamassa että miten vauhti näyttelyissä pärjää ja onhan se hieno nähdä miten pepsi pärjää hyvin tai on ainakin ennen pärjännyt.

Jos joku olisi kiinnostunut ottamaan yhden tai kahden totuttamattoman uros kanin hoitoon 1.6. - 6.6. Niin olisi mukava. Ei haittaa vaikka menisi eri paikkoihin hoitoon. Mielellään oulun seudulla asuva ja valitsen tarkasi kenelle nämö otukset pistän kun en niitä minne vain pistä! Toivoisin että kani saisi olla ainakin 1h vapaana  / pv  ja että sinulla olisi kokemusta kaneista. Jos kiinnostaa pistä säpöä :) Kirjota kommenttiin ennen kun laitat niin tiedän käydä sähköpostia kurkkaamassa. Kerro viesteissä minkälaisiin olosuhteisiin teille kani tulisi.   pupujenelamaa@gmail.com

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Heip! Meille luultavasti vois päästä hoitoon toinen pupuista. Asia on kuitenkin vielä tarkan harkinnan alla, niin mulla kuin vanhemmillakin. Mutta mitä luultavimmin se onnistuu. Kelpaako jos laitan sulle huomenna säpöä asiasta? joulukuunpikkupupu@gmail.com. :)

    VastaaPoista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)