keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kaikki ok

Nytpä kerron vähäsen että miten meillä nykyään asutaan ja mitä tänään kävi:)

Elisiis Pepsin tressaamisen vuoksi ajattelimme ettei kanit voi asua samassa huoneessa ainakaan vielä. Joten päätimme pistää Vauhdin asumaan koirien häkkiin koska koirilla se on tosi vähällä käytöllä. Koirien häkki eli nykyään toisin sanoen vauhdin häkki siaitsee olohuoneen nurkassa niinkuin aina. Päälle ensinmäisiksi pariksi viikoksi päätimme laittaa liinan ettei koirat pääse häiritsemään kun onhan vasta vauhti pieni. 

Vapaana olo järjestelyt ovat yksin kertaiset. Kun koirat ovat lenkillä tai kylppärissä kuivumassa saa Vauhti olla vapaana koko kämpässä ja Pepsi mun huoneessa. Ja kun koirat ovat koko talossa on vauhti mun huoneessa vapaana ja pepsi koko kämpässä. Ja yöt ja päivät kun olen poissa niin häkissä.

Ajattelin että totuttaisin vauhdin vasta 2vk täällä oltua koiriin. Noh tulin tänään kotiin ja kävin ensin sulkemasa koirat kylppäriin ja Pepsin vapaaksi mun huoneesee. Sen jälkeen menin avaamaan Vauhdin häkin. Oli hirveää kun vauhti ei ollut siellä. Se oli luultavasti päässyt vapaaksi reijästä jonka hoksasimme jo kun Pepsi tuli mutta ei välitetty. En tiiä ollenkaan kauanko oli ollut mutta jonkunaikaa ainakin. Kyllä tuo ratkastiin yhen kompparin avulla joten uskon ettei tällästä pääse enää tapahtumaan.

Vauhti on hienosti sopeutunut tänne. Uskaltaa mennä ja olla rauhassa heittelee iloloikkia. Niin ihanaa katseltavaa. Ja syö ruokaa kädestä ja on käynyt sylissä yms.

Pepsille kuuluu hyvää ja on niinkuin ennenkin. Seon vain alkanut käyttämään tunneleita enemmän kun toinen uroskani on niissä käyny. Se loikkii täällä ja keksii einonkanssa aina jotain tosi hyviä ideoita josta me ihmiset ei kuitenkaa paljoa tykätä :/ Ihana kaksikko on kyllä. Ihanaa nähä että niistä on tullut parhaita kaveruksia ja myös niiden kaksin oloa on mukava katella. Viime viikonloppuna ne söi kumpikin omena puuta yhdessä. Ihana kaksikko:3

Niin ja sitte mun piti sanoa myös että aapo tappeli n 1vk sitten toisen koiran kanssa koirapuistossa jolloin se toinen koira puri ja aapolla nyt viime lauantaina vasta puhkes se haava ja verta tuli. Käytiin eläin lääkärissä jossa se puhdistettiin vain koska ei uskallettu nukuttaa sydänvian takia. Mutta kaikki hyvin nyt se vain kuuppapäänä täällä kulkee.

Tässä vähän päivittelyä että miten me täällä. Näin asustelemme varmaan siihen asti että saadaan hommattua komppareita tai mun mielestä olisi hyvä että vauhti asuisi kesälomaan asti tuossa ja kun tullaan kesäkuun  kesäloma reissusta tehtäs vasta uusi häkki. Ihan varmuuden vuoksi koska äitini ja isäni lähtee reissuun toukukuun alulla ja jos silloin sattuu jotain niin ei mukava ja nämä ovat tosi käypäset ja mielestäni turvalliset asumis järjestelyt ja kun nuo saa asua vapaana melkein aina.

2 kommenttia:

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)