lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kaikki ei mennyt niinkuin ajattelin...

Päätinpä yhessä vaiheessa näyttää Vauhtia Pepsille. Noh se onnistui ihan hyvin. Nostin Vauhdin takas häkkiin kunnes Pepsi alkoi pyrkiä fleecejen väliin ja pääsikin. Sen jälkeen näytti että Pepsi yrittäisi purra Vauhtia mutta en ole varma. Isäni sanoi että ei Pepsiä voikkaan yötä vapaana pitää. Noh laitoin häkkiin väliseinän ja väliseinään fleecen. Meni n 10min niin Pepsi tuli yli Vauhdin puolelle häkkiin. Noh puututtiin siihen ja päätimme pitää Vauhdin boksissa yön ettei käy mitään.

Pepsi on tästä lähtien ollut tosi tressaava ja liikkunut kokoajan. Äsken oli ainoa hetki jolloin osasi olla rauhassa. Nytkin tuossa juoksee ees taas. Johtuisko että toinen uros kani kämpässä?

Vauhti on ihana otus. Se olikin yllättävän rohkea. Yhdessä vaiheessa lähti ilosena tutkimaan paikkoja ja oli yllättävänkin utelias. Ruokaaki on syöty ja vettä juotu.
WC laatikkoakin pikkunen osaa käyttää :)

2 kommenttia:

  1. Johtuu varmasti siintä, että on toinen uros kämpässä. Pepsi pelkää, että Vauhti valloittaa sen reviirin, joka on täysin normaalia, siksi Pepsi yrittää käydä Vauhdin kimppuun.

    VastaaPoista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)