perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viikon katsausta

Tänään oli vähän kiire tähän asti. Olen kuitenkin iloinen että sain tehtyä kaiken mitä pitääkin. Esimerkiksi harjattua ja leikattua kynnet ja tarkistamaan hampaat ja korvat. Nekin oli mielestäni kunnossa. Tassutkaan eivät olleet niin keltaiset että niitä pitäisi alkaa puhdistamaan.

Tänään myös piti siivota. Tein 'Pepsi nurkkauksen' Vauhdin häkin viereen jossa on wc laatikko heinät ja pesämökki. Ajattelin laittaa häkin ympärille pariksi ensinmäiseksi päiväksi fleecet että Vauhti saa sopeutua rauhassa ja tottua ettei ensinmäisenä ole toinen vieras kani tunkemassa naamaa kaltereiden välistä.

Kaikki jäi viime tinkaan koska viikko oli kiireinen joten en kerennyt ollenkaan Pepsiä valmistella näyttelyihin paitsi tänään.

Eilen tuli paketti petworld kaupasta josta löytyi aikuisen kanin oxbownia 5litraa ja nuoren kanin oxbownia 2litraa ja myös genesistä 5litraa. Muuten paketin sisällä oli vain koirien shamppoot ja uusi wc laatikko. Lisää ostoksista saatte kuulla lauantaina tai sunnuntaina ilmestyvästä "ostoksia" postauksesta.

Viikonlopun aikana pitäisi ilmestyä ainakin kolme postausta. Yhden niistä saatan jättää suosiolla maanantaille.

Pepsille kuuluu hyvää ja on ollut iloinen viimepäivinä. Nykyään Pepsi on ihan eri kani kuin otettaessamme sen. Se on ihanan ihmisläheinen hömpelö. Kun se meille tuli ei paljoa välittänyt ihmisistä tai edes antanut tehdä hoitotoimenpiteitä. Nykyään antaa tehdä nekin hyvin. Nyt kahden päivän aikana sen huomasin :3

On tullut paljon kyselyä että miksi en kastroinut Pepsiä ja ottanut tyttö kania kaveriksi. Syy siihen on yksinkertainen. Pelkäsin ja pelkään luonteen muutosta kun tosta otuksesta on kuoriutunut todella ihana otus. Ja kyllä tiedän että poika ja poika yhdistelmässä on riskejä mutta en poikia pakota tottumaan toisiin tai ei niin voi tehdä mutta jos tulee riitaa niin erotetaan heti. Äitini kuitenkin on totutus testailuissa mukana jolloin saamme helpommin pojjaat erotettua jos tarvii niinkuin pahoin pelkään. Positiivinen juttu tässä on se että meillä on tilaa pitää kahta totuttamatonta kania samaan aikaan.

Kamera muuten löytyi. Aika helposta paikasta nimittäin laatikostani puhelimen kuorien alta.

Mutta huomenna liminkaan ja seuraava postaus kertookin niistä. Huomenna Vauhi lähtee mukaan eli siitäkin postausta viikonloppuna kun oon siihen vähän tutustunut :)

Tässä on kuvaa uusista kani tiloista

2 kommenttia:

  1. Yleensä urosta kastroidessa tulee vain hyviä luonnemuutoksia, luonne rauhoittuu, ei merkkaile ja ole naaraiden perään, siintä voi muuttua jopa vielä ihmisläheisempi ;).

    VastaaPoista
  2. Meillä ainakin poikakanin leikkaaminen auttoi. Nipsu lopetti ruikkimisen, mutta sen luonne ei juurikaan muuttunut paitsi siitä tuli paljon rauhallisempi. :)

    VastaaPoista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)