perjantai 28. elokuuta 2015

Mekin instagramissa & kokemuksia kanin kastroimisesta?

Eilen mulle tuli mieleen että tekisikö kani instagramin ja sitten vaan päädyin että kyllä teen sen. Joten sinne tulee varmaan päivitettyä usein päivistämme ja muusta. Blogiinkaan en uskoisi että enään yhtä montaa kuulumis postausta blogiin teen ku ennen koska tuonne on mukavempi päivitellä kuulumisia ja blogin puolelle vähän eri juttuja eli mielipide postauksia tai jotain muita mitä täällä blogissa ei ole ennen nähty paljoakaan. Mulla on suunnitteilla yksi postaus josta kuulette mahdollisesti myöhemmin.

Instagram : @Pupujenelamaa_


Sitten seuraavaan asiaan eli kastroimiseen. Olen nyt alkanut miettimään vakavasti Pepsin kastroimista. Joten haluaisin kuulla monien mielipiteitä ja kokemuksia kastroimisesta. Joten kommentoikaa ehdottomasti tai tulkaa laittaan säpoa :)!

pupujenelamaa@gmail.com




3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Siehän jo tiiätki tuosta Urhon operaatiosta :D Pepponen olis varmaan ihan hyvä kastroida, saattais tulla paremmin Vauhtinki kanssa toimeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nii tiiän 😄 Kun Pepsissä se ongelma oliskin. Vauhti on tässä se Riiviö joka puree. Tietenkin kun poika on nyt aivan ihanassa murrosiässä. Katsoo sen jälkeen joskos ois saanu käytöksensä kuntoo muita kaneja kohtaa :D

      Poista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)