perjantai 29. toukokuuta 2015

Mukavia juttuja

Jes, nyt on kouluvuosi takana ja huomenna vaan haetaan todistukset ja lähetään loman viettoon. Joskos blogikin olisi aktiivisempi kesällä ja tulisi erilaisempiakin postauksia ja ehkä videoita ;)

Tämän viikon aikana on tapahtunut pari mukavaa juttua joista haluan nyt teille kertoa!

Meijän pihalla on alkanut tapahtumaan kanimaisia juttuja. Viime sunnuntaina Jennillä käynnin jälkeen alkoi leikkimökistä vanhojen lelujen ja varasto juttujen raivaaminen pois. Torstaina saatiin tuo leikkimökki kanien asumis kuntoon kunnolla eli siitä tuli se yhden kanin kanila mistä teille olinkin puhunut. Vauhti rakastaa olla kanilassa joten on saanut siellä nyt pari päivää olla. Pepsi siitä paikasta ei vaan valittettavasti tykkää. Tähän samaan aiheeseen tulee liittymään pari postausta ja juttua jonka joku voi kääntää omaksi hyväksikin puoleksi jos vain haluaa. Niistä loman jälkeen :)

Alettu ollaan nuita meidän vattupuskia ottamaan pois. Muutama puska sinne jäi. Tääkin asia on kanien mielestä varmasti tosi muksa koska me aijotaan ens vuonna kasvattaa vattujen tilalta jotain kanien herkkuja mm. porkkanaa ja yrttejä.

Viikonpäästä on tosiaan näyttelyt jonne me mennään kummankin puppelin kanssa. Ihanaa kun tullaan pe iltana ja heti kiireellä alkaa kanien kynsiä leikkaamaan ja laittamaan muuten näyttely kuntoon. Nooh eihän se haittaakkaan :D

Käytiin mun kaverin kanssa kuvailemassa kaneja meidän lähi puistossa. Hyviä kuvia sieltä tuli mutta yksi asia mua häiritsi tuossa paikassa on se että kun tultiin ensin Vauhdin kanssa tuonne puistoon siellä ei ollut porukkaa mutta kunnes tulimme tämän herra Pepposen kanssa oli siellä lapsia jotka kulkivat _kokoajan_ perässä. Jouduinmme sanomaan lapsille että "älkää seuratko kokoajan koska kani tressaa. Pysykää vaikka kauenpana kattomassa"

Tuolla huomasi että Pepsi ei tykkää pikku lapsista ainakaan oudoissa paikoissa koska kun annoin mahdollisuuden näille Pepsiä silittää, hyppäs poika mun syliin joka on todella harvinaista.

Kiitos kuitenkin Viiville joka kuvasi mun kanssa kaneja ja avusti aina kun tarvi :) Kaikkia kuvia en julkaissut että jää tulevillekkin postauksille :)


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)