perjantai 14. marraskuuta 2014

Pepsi

Moi, voi että masentaa kun pihalla ei ole lunta ja on kylmä ja pimeää jo näi kello 16 aikaan, mutta ei siitä sen enempää nimittäin tässä postauksessa aijon kertoa Pepsistä että kuka hän on, minkä luontonen, miten se meille tuli ja oikeastaan ihan perus tiedot. Mäen tiedä että kiinnostaako monia tälläinen mutta jos lukee jonkun blogia niin eikös se ihan kiinnostavaa olisi tietää että minkälainen se kirjoittaja on tai se mistä se kirjoittaja kertoo, ainakin minusta olisi kiva tietää :D




Nimi: Secret Party Uula
kutsumanimi: Pepsi 
Rotu: risteytys
Sukupuoli: uros
Syntynyt:2.7.14

Luonne: 
Silloin kun Pepsi tuli meille hyökki, puri ja oli arka mutta nykyään on hyvin rohkea, ei pure, ei hyöki ja ei pelkää koiria toisinkuin silloin kun hän tuli meille. Pepsi viihtyy jonkin aikaa sylissä mutta ei kauaa.
Kynsien leikkuu ei vielä onnistu hyvin mutta kyllä se sitten kun Pepsi alkaa tottua,
tai näin mä ainakin uskon.
 Pepsin luonnetta en vaihtais mihinkään se on niin mahtava.


Miten Pepsi tuli meille
Kysyin äidiltäni tammikuussa että saisinko kanin(en tinnyt sillon melkeen yhtään kaneista)
Hän ensin kieltäytyi mutta parin päivän päästä sanoi että "jos huoneesi pysyy siistinä vuoden niin saat ja jos olet valmis pystymään hoitamaan sitä sen koko elämän" sanoin että kyllä pystyn.
nooh sain sitten siivottua sen viikonpäästä tästä kun äitini oli sanonut tämän jutun. Huoneeni sotkentui helmikuun lopuussa mutta sain  Siivottua sen maaliskuun alussa ja se sitten pysyi kesään asti kunnossa kunnes kysyin isältäni heinäkuussa että "käviskö puoli vuotta sen kani asian kanssa?" hän lupautui no heti menin keskellä auringon paistetta sisälle lukemaan kaneista ja opiskelin paljon. Katoin youtubesta videoita kaneista ja opin siinä paljon ja tietenkin lukiin monilta eri nettisivuilta paljon. Elokuun lopussa oli täällä Oulussa jyrsijä-näyttey jonne menimme äitini kanssa ihastelemaan kaneja. Ihastuimme varsinkin leijohnanharjakseen, kääpiöluppaan ja leijonanluppaan. Kotona äitini näytti minulle jostain facebookin jyrsijä ryhmästä jossa oli myytävänä melkein luovutus ikäinen leijohanlupan ja leijonanharjaksen risteytys. Äitini kysyi että haluatko tämän jos tämä on viellä vapaana sanoin ehdottomasti "joo" ja sitten kaskummaa kun tulen lauantai iltana harkoista äitini sanoo että "se oli vapaana, me voisimme mennä katsomaan sitä" no ne oli sopinut heti sunnuntai illalle että voimme mennä katsomaan Pepsiä ja me sitten menimme ja silloin sunnuntaina sovittiin että poika tulee perjantaina kotiin ja niin  Pepsi silloin 5.9.14 meille tuli. Se oli mun parhai päivä siihen mennessä tämä vuonna :D ❤


Tässä nyt joku vanhakuva pepsistä joka on jo täällä mutta ei oo voinu paljo kuvailla koska on tullu nii nopeeta pimee. Ja haluun kuitenki luonnon valossa kuvaa mut huomenna aijon mennä kuvailee nii niistä seuraavassa postauksessa sitte :)

Kertokaa toki kommenteissa pidittekö!

Pahoittelen mahdollisista kirjotusvirheistä.

~Taru



2 kommenttia:

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)