maanantai 3. marraskuuta 2014

kysy minulta & kuulumisia

Heipävain :) Nyt päätin että tekisin kysymyspostauksen eli kysytte minulta kaikkea  kommenteissa ja vastaan niihin sitten erillisessä postauksessa. Saa kysyä mitä vaan liittyi se sitten minuun tai Pepsiin tai sitten johonkin ihan muuhun. Nyt eikun vain kyselemään. Kysellä saa siihen asti että teen sen vastaus postauksen. :)

Lyhyesti kuulumisia

Minulle ja pepsille kuuluu erittäin hyvää! Eilen alettiin harjoitella vähän estehyppyä. Onnistu hyvin mutta on vielä harjoiteltavaa :) Pepsi muuten näki eilen ensinmäistä kertaa lumen ja loikki innoissaan :D Tänään Pepsi aamulla pääsi n30min jaloittelemaan ennen minun kouluun lähtöä ja nyt koulun jälkeen on ollut kanssa vapaana ja leikkinyt vapaana koirien kanssa ja kerjännyt rapsutuksia mutta kylläme vähän harjailtiinki tossa äskön :)

Muistakaa kysellä kommenteissa !

~Taru



3 kommenttia:

  1. Mikä sinua viehätti juuri Pepsissä? Mikset valinnut poikueen muita poikasia?
    Onko sulla ennen ollut kani? Kuvaa siitä?
    Miksi juuri kani?

    VastaaPoista
  2. Aijotko hommata joskus toisen pupun? Kummat lapavaljaat vai h-valjaat? Miksi kani miksei vaikka joku muu jyrsijä? Käyttekö Pepsin kanssa näyttelyissä? Kuvaa Pepsin häkistä?

    VastaaPoista
  3. Lisäystä edelliseen : mitö ruokaa Pepsi syö? Mitä Pepsi sanoo teidän koirista? Onko Pepsi helppo hoitoinen? Mitä herkkuja annat Pepsille jos annat? Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä mitä teidän muu perhe on Pepsistä mieltä?

    VastaaPoista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)