perjantai 25. maaliskuuta 2016

Elossa ollaan

Nyt on ollu reilun 3kk postaustauko. Hups! Tämä ei todellakaan ollut tarkoitus mutta kun inspistä ei ole niin turhaa sitä pakolla kirjoittelemaan. Tässä on vähän pikaista päivitystä.

Kanit ovat eleleet normaalia lemmikkipupun elämää. Mitä tuossa helmikuussa näyttelyissä kävästiin. Ne meni niin penkin alle kun olla ja voi (90,5p & 91,5p) Kiitos kuitenkin mahtavasta seurasta! Sairauksiltakaan ei olla vältytty kun Vauhti sairasti tossa suolitukoksen joka ei tosiaan kestänyt kun seuraavaan aamuun.

Niin! Vauti täytti tuossa 16.2. 1-vuotta! On ollu aivan mahtavaa seurailla tämän pikku söpöliinin elämää nyt tän 11kk. Paljon muutosta on tapahtunut mutta hyvään suuntaan. Vauhti sai lahjakseen lelun ja kuivattua persiliaa.

Nyt kevään tullen kanit ovat olleet hyvin aktiivisia ja varsinkin Pepellä on kurnutus ollut oikein kovassa käytössä. Vauhti sitä ei ole juurikaan tehnyt mutta jätkä käyttää aikansa juoksemalla,  hyppimällä sohville ja sylissä istumalla. Pepestä on alkanut paljastumaan uusi puoli joka on hellyys. Poju tulee joka ilta syliin ja haluaa rapsutuksia ja niitähän sille annetaan!




En ollut varmaan blogissa aijemmin kertonut mutta minun entinen huoneeni meni kaneille ja minä menin veljeni entiseen huoneeseen kun hän muutti pois. Kaneilla on siis kaksi suht. isoa komppari häkkiä. Pepsin häkki on 243cm x 150cm ja Vauhdin häkki on 210cm x 150cm.

Tässäpä oli kaikki olellinen :D Yritän tehä tässä lähiaikoina parempaa postausta ja lupaan ettei siihen mene 3kk :D mutta hyvää pääsiäistä teille kaikille!

2 kommenttia:

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)