perjantai 16. lokakuuta 2015

Kuulumisia


Heippa! Blogiin kirjottelu on jäänyt hieman vähemmälle mutta sitäkin enemmän "Kanin omistajat" WhatsApp ryhmä laulaa. Viimeviikot on sisältänyt sekä iloisia että surullisia asioita. Surulliset asiat eniten oman elämäni puolella mutta kani piireissäkin surua on tullut erään kanin surullisen pois menon takia. Vaikka ei oma kani ollutkaan niin oli yhden hyvän kaverin ja kyseinen kani oli omistajalleen todella rakas joten kyllähän se hieman pisti miettimään.

No mitäs meille kuuluu?
Hyväähän tänne. Kanit ovat olleet reippaita omia itsiään. Itsellä vain koulu ja harrastukset ovat painaneet päälle niin kanejenkin huomio on jäänyt vähemmälle mutta kuitenkin sitä ovat saaneet ihan riittämilleen.

Kävin tuossa pari viikkoa sitten Jennillä Pepsin kanssa. Hypytettiin Cindyä ja Pepsiä. Pepponen halusi aluksi tutustua ympäristöön ja alkoi sitten hyppimään. Aika hyvin hyppi ja olen iloinen tuosta pojusta koska eipä koskaan oo mutkaa tai yhtä korkeita vissiinkään hyppinyt. Tämän jälkeen Jenni lähti esittelemään kaverinsa kanssa asuinpakkaansa. Tulipa siinä yhtä omaakin kaveria vilaukselta nähtyä. Oli mukavaa kyllä!


Cindyy



Sitten viime viikonloppuna käytiin Jennin ja Sandran kanssa keskustassa. Eipä sieltä lähtenyt mukaan kuin 600ml juomapullo joka alkoi vuotamaan. Enemmän olisi varmasti mukaan lähtenyt mutta arvatkaas mitä? :D Myöhästyimme lilzoosista kun luulimme että se menee kiinni 15.00 mutta menikin 14.00 ja olimme lilzoosilla 14.02 . Oli kyllä ihana yllätys! ;D

Mulla itsellä alkoi tänään syysloma. Jes, maanantaina onkin lähtö äitini kanssa kahdestaan helsinkiin ja sieltä palaamme sitten 24.10. lauantaina. Pepsi menee kasvattajalleen eli Sandralle ja Vauhti jää isäni hoitoon kotiin. Hieman pelottaa kuinka isäni pärjää Vauhdin kanssa mutta toivottavasti hyvin. Tarkat ohjeet hän saa. Niin ja olen muuten tulossa 1.11. liminkaan. Ette arvaa toki kenen seurassa ;D Helkan ja Jennin tosiaan. Ilmottakaa toki kommenteissa jos olet tulossa!

"Ollaan tässä kameran eessä nyt hyvin koska mami haluaa"

                                                      
Yksi porukasta liiteli taivahin,
häntä muistellen koko
umpipapana jengi.
♥ Urho ♥
Voimia vielä Helkaparsalle!

6 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja kivat kuvat!:)

    VastaaPoista
  2. Mitä urholle kävi? Eeikös se on vielä aika nuori.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helka oli äitinsä ja Urhon kanssa viettänyt iltaaa. Urholle antoivat porkkana pelletin niinkun ovat usein antanut. Urho alkoi tämän jälkeen pärskimään ja räkää tuli nokasta. He soittivat sitten ell joka sanoi että akuuttia hätää ei ole mutta aamuun mennessä antibiootit pitäisi saada. Helka ja Urho olivat 11 aikaan seuraavana päivänä eläinlääkärillä jossa Urholle annettiin joitain lääkkeitä ja todettiin että keuhkoissa on vikaa. Ilmeisesti pelletin pala oli jäänyt keuhkoihin. Urho ja Helka pääsivät kotiin kunnes Urho nukkui pois noin 13.30 torstai päivänä.

      Poista
  3. Voe että sain kauniita kuvia. XD Noo, enköhän joskus opi.;)

    VastaaPoista
  4. Niin sait. Kyllä sää osaat jo! :)

    VastaaPoista

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)