tiistai 30. joulukuuta 2014

Suunnitelmia vuodelle 2015

Kerron nyt siis että mitä suunnitelmia mulla/meillä ois kanien ja blogin suhteeen. Niitä meillä ei vielä paljoa mutta tähän mennessä omasta mielestäni riittävästi.

Meillä olisi tarkoitus käydä mahdollisimman monissa näyttelyissä ja aloittaa meidän näyttely vuosi jo ihan piakkoin nimittäin jo kuukauden päästä.


Toista kaniakin olen harkinnut . Ja perheellenikin se sopii ja toivon että pepsikin ottaisi uuden kanin hyvin ettei tulisi riitoja. Uros siis hakusassa. Jos hyvä tuuri käy niin meille tulisi uusi asukas jo kevään puolella.



Olisi myös tarkoitus alkaa opetelemaan temppuja ja agilityä sekä Pepsin että Einon kanssa. 



Blogiini olisi tarkoitus alkaa kirjoittelemaan enemmän postauksia mutta katsotaan nyt miten se alkaa sujumaan.


Estehyppy ois tarkoitus pitää koti harrastuksena mutta jos Pepsillä jossai vaiheessa vielä kohenee innostus esteisiin niin siinä tapauksessa estekilpailuja voidaan harkita mutta jos ei niin sitten hypitään vain  vähän esteitä ja kotona.



Muita suunnitelmia mulla ei vielä ole mutta eiköhän niitä ilmene sitten tämän vuoden aikana ja niistä ilmoittelen sitten muiden postauksien yhteydessä. 


Muuten Pepsi ei syönyt perjantai aamuna kun menin sille antamaan ruokaa ja oli normaalia rauhallisempi. Päätin sitten vähän aikaa seurailla. Pepsi ei myöskään ulostanut joten päädyin sitten suolitukokseen koska oireet olivat omasta mielestäni sellaiset mitä olin lukenut suolitukoksesta. (Ihmettelen kyllä suuresti miten Pepsille olisi voinut edes suolitukos tulla koska oli harjaillut sitä kuitenkin keskiviikkona ja Pepsillä ei ollut karvanlähtö aikakaan.) Mutta olin tosiaan jo aikasemmin lukenut suolitukoksesta joten annoin Pepsille säilyke ananaksen mehua ruiskulla pari kertaa päivällä ohjeiden mukaisesti ja illalla sitten Pepsi oli ihan normaali. Eli tälläinen episodi meillä oi mutta onneksi nyt on kaikki kunnossa.

Muuten hyvää uuttavuotta kaikille! :)



~Taru



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka! Kommentit on aina tervetulleita. Pyrin vastaamaan jokaiseen edes jotain :)